Mirza'nın ilk ziyareti Başkan Pekel'e

Mirza

CHP`de, yapılan eğilim yoklamasında Başkan Adayı olarak çıkan Dursun Mirza, ilk ziyaretini Belediye Başkanı Sedat Pekel'e yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bandırma Belediye Başkan Adaylığı için 30 Kasım’da yapılan eğilim yoklamasında Başkan Adayı olarak çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, ilk ziyaretini Belediye Başkanı Sedat Pekel’e gerçekleştirdi.

Nezaket amacıyla gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni Bandırma’da temsil edecek Belediye Başkan Adayının belirlendiği eğilim yoklamasını kazanan Dursun Mirza’yı tebrik etti. Pekel, bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlikle hareket edilerek yerel seçimde yeni bir zaferin elde edileceğine inancının tam olduğunu söyledi. Başkan Pekel, aday adaylığı sürecinden çekilmesinin ardından yaptığı açıklamayı yineleyerek: “30 Kasım sürecini geride bıraktık. Bu nedenle her türlü ayrımcılığı bir yana bırakarak bir araya gelme, sıkıca birbirimize kenetlenme zamanıdır. Bizim birbirimize düşmemizi bekleyenleri asla sevindirmeyeceğiz. Bu konuda en sade üyesinden en yetkili kişisine kadar herkes elinden gelenin çok daha fazlasını yapmak zorundadır. İşte bunu başardığımızda zafer yine bizim olacaktır” dedi.

Öte yandan eğilim yoklaması süreci sonrası ilk ziyaretini Belediye Başkanı Sedat Pekel’e gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, ziyaretle ilgili şunları söyledi. Mirza: “30 Kasım eğilim yoklaması sürecinin ardından Başkanımıza nezaket amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdim. Bu ziyarette 30 Mart Yerel seçimlerle ilgili desteğiyle birlikte görüş ve önerilerini benimle paylaştığı bir ziyaret oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partililer olarak hep birlikte omuz omuza AKP`ye karşı tek yürek olacağız ve hep beraber çalışarak Bandırma’mızı tekrar özgürlüğün kenti yapacağız” dedi.

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı